Aktualności

Kvinners shorts i engros for sommeren – hva skal du velge?

Kvinners shorts i engros for sommeren 2022? De mest fasjonable av dem vil bli preget av farge, mønster, dekorasjoner og tekstur av materialet. I tillegg til klassiske allerede denim shorts, vil samlingen bli ledsaget av luftige tåke modeller, elegante rutete shorts eller til slutt de av koselige strikkevarer, som vi vellykket stil hver dag. Møt våre bestselgere!

Mote for sommeren 2022 – oppdag kommende trender

I likhet med vårtilbudet er sommerkolleksjonen 2022 full av energiske nyanser, strukturerte stoffer samt ornamenter som sikkert vil bli et av kjennetegnene til sesongen. Det vil imidlertid også være dempede klassikere som skal stå på linje med mønstrede sett fra 1970- og 80-tallet, samt originale, noe kitschy tillegg. Hvilke klær vil det være verdt å nå for? Selv om kvinners shorts i engros Ingen tvil om at de vil være et godt valg, i tilbudet ditt bør også strikkes topper med beskåret kutt eller kjoler i sterke nyanser (både glatt i striasjoner og de med tropiske utskrifter). Vi glemmer heller ikke mikro tennis skjørt skjørt, korsetter, slitt i stedet for kortærmet skjorter og lin skjorter, som vil være et fantastisk alternativ til elegante schmowers. Det vil heller ikke klare seg uten mer elegante proposisjoner — dressvester, garsonsett og palazzobukser med kantpressede ben.

Kvinners Shorts Engros – Topp 4 må ha

Glem klassiske denim shorts – denne sesongen er det ikke den eneste fasjonable kvinners shorts i engros. I tillegg til dem vil de også fungere bra:

  • Strikket

Basicum, striated, ultra fargerik og viktigst – fra en koselig strikke. Dette er noen av de mest fasjonable og komfortable shortsene i denne sesongen. De vil falle ut bra i hverdagen styling – spesielt når de kombineres med korte bånd topper. Anbefales med både lav og høy midje.

  • Dress

Og hva sier du om elegante kvinners shorts i engros? My je kochamy! Zwłaszcza te z nogawkami zaprasowanymi w kant i na tzw. zakładkę. Dobrym wyborem będą zarówno modele w żywych kolorach, jak i monochromatycznych odcieniach. Stworzą fantastyczny zestaw z krótkim pudełkowym żakietem i szpilkami.

Najmodniejsze szorty damskie w hurcie znajdziesz na Factoryprice.eu – sprawdź naszą ofertę na lato!
  • Klassisk denim

Blant vår nye kolleksjon kan det heller ikke være mangel på modeller i den klassiske utgaven. Dame Denim Shorts i Engros Det er absolutt må ha årets sommer. Den mest fasjonable vil være de med sprayede ben, med en litt forhøyet midje og med kontrasterende hems. Farge? Noen, viktig at han skiller seg ut fra avstand.

  • Skjørt-bukser

Luftig, fargerik og mega jentete. Shorts som ligner skjørt av delikate stoffer er en annen hit for sommeren 2022 du må ha i butikken din. Ikke nøl med å satse på sine uttrykksfulle versjoner – i floristiske motiver, dyretrykk eller farger som vil gi mer styling til liv.

Kvinners shorts i engros i sommer styling – se hvordan du kutter dem!

Hvilke sett med kvinners shorts vil gjøre en furore i den nye sesongen? Sjekk ut våre forslag!

  • Strand utseende

For dette settet er best å velge luftig kvinners shorts i engros, spesielt de som vil ligne et kort skjørt. Det er nok å velge en monokrom topp med striasjoner, sportssko og klar. Hele greia er kult å ødelegge en flettet shopper, hvor alle stranden nødvendigheter vil imøtekomme.

  • Casual klassikere

Og hva i den uformelle versjonen? Et godt valg, selvfølgelig, vil være denim shorts, spesielt høyt innsnevrede. Til dette T-skjorte med rund hals og retro print. Statister? Kompakt pose, geometriske briller og joggesko på en tykk såle (nødvendigvis farget!). Stilig og komfortabel.

  • Retro eleganse

Og til slutt noe for elskere av klassisk minimalisme, det vil si et dressett med shorts i hovedrollen. De vil være et godt valg for varme dager bak skrivebordet. For å lage dette settet, vil et sett med minimalistiske smykker, hælte sandaler og delikat sminke være nok. Klasse!

Du kan være interessert i: Sommer 2022 samling i engros — nyhetsmelding fra FactoryPrice.eu

Emne for deg: Kvinners joggebukse sett med shorts — må ha for vår og sommer

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 år ago

Denim samling i engros – nye modeller i engros

Det var fasjonabelt i høst/vintersesongen og returnerer nå våren i en ny avdrag. Det er…

2 år ago

Mini skjørt engros for vår og sommer – bredeste online engros tilbud

Viser av vårsamlinger er allerede bak oss - det er på tide å supplere tilbudet…

2 år ago

Samling for sommeren 2022 i engros – lær trendene i den nye sesongen!

Det blir varmere ved retten, så det er ikke bare en ideell mulighet til å…

2 år ago

Kvinners blazere engros fra FactoryPrice.eu – du må ha dem!

Spring utenfor vinduet fullt ut, derfor er det tid for en liten oppdatering av salgstilbudet.…

2 år ago

Grunnleggende pluss-størrelse samling i klær grossist – lære trender i løpet av våren!

Grunnleggende pluss størrelse samling i online klær engros allerede er det! Hva med henne? Ikke…

2 år ago