Aktualności

Mini skjørt engros for vår og sommer – bredeste online engros tilbud

Viser av vårsamlinger er allerede bak oss – det er på tide å supplere tilbudet med nye klær. Denne gangen i korsarmene vil de mini skjørt i engros om våren og sommeren. Hvilke moter og materialer vil forsvare seg blant dem når som helst snart? Vi satser primært på denim trapes, bomullsribbet rør og luftige flared skjørt som ikke vil utfylle en jentete styling. Sjekk hvilke du finner i vårt nyeste tilbud!

Mote for våren 2022 – et sammendrag av trender

Selv om vi allerede har skrevet om trender om våren mange ganger, er det verdt å huske hvilke klær det er verdt å fylle opp når som helst snart. Bortsett fra 1950-tallets rette klassikere og vintage forslag stylet for 90-tallets æra, vil det også være en god dose kitsch på 2000-tallet, som vil oversvømme oss med lyse farger, maxi utsmykninger og unike utskrifter. Så hva vil skje på en mote pidestall? Ikke bare ultra fargede kjoler, broderte denim klær eller redrawn blazere. De vil også bli sammen med dresssett, komfortable oversize sweatshirts, topper, samt ultra mini skjørt i engros på nett, które podbijają tegoroczne pokazy mody. W jakim wydaniu? Zarówno w nieśmiertelnym stylu basic i mocnych, ożywczych kolorach (i oczywiście w niezastąpionym towarzystwie prążków), obszyte błyszczącą nicią i koralikami czy wreszcie z lekko spranego denimu i z niskim stanem, odwzorowującymi modę Y2K.

Mini spódnice w hurcie w tym i innym fasonie znajdziesz na Factoryprice.eu. Poznaj naszą ofertę!

Kolekcja na wiosnę to także ciekawe, oryginalne tkaniny i żywa paleta barw. W cenie będzie zatem nie tylko klasyczny jeans, lecz także welur, plusz oraz miękkie, otulające tkaniny. Do łask powraca również skóra, którą będziemy nosić na parę sposobów – w total lookach, eleganckich zestawieniach i ultra dziewczęcych stylizacjach ze zwiewnymi sukienkami. Poza tym wciąż bez zarzutu bronić się będą półtransparentne, delikatne mgiełki. A co w kwestii kolorów? Będziemy stawiać przede wszystkim na intensywne, orzeźwiające odcienie – spodziewaj się monolooków w kolorze pomarańczy, kanarkowej żółci, zieleni i ultra cukierkowym różu.

Mini skjørt i engros – modeller du må ha

Glatt og i mono farge, eller redrawn og med mønstre? hvilken mini skjørt i online engros Skal de lage en furore i den kommende sesongen? Vi spør:

  • Grunnleggende

De passer nesten alt, vanligvis er de passe og viktigst – mega komfortabel. De kan vellykkes stylet i settet for byen, så vel som for elegant jakker. De mest fasjonable vil ha en høy tilstand, en delikat spalt på beinet og badet i en av tre stand-out årets vårfarge – grønn, rosa eller saftig oransje.

  • I trådkorset: faktura

Fasjonable mini skjørt i engros om våren skal ha et svært viktig element – materialets uttrykksfulle tekstur. Hva er verdt å vurdere når du leter etter ideelle alternativer? Ruffles, volanger, glamorøse drapering, frynser eller til slutt klassiske folder som vil fungere bra for hverdagen. Strålende pause av glatte eventyr.

  • Korpo Dresscode

Minios som er egnet for arbeid? Ja! Årets rett og slett våren er florerer med lignende forslag. Hva skal de være? Elegant, beskjeden og med en eske design som vil kombinere med en identisk blazer for settet. I tillegg til monokrome modeller, pledd, geometriske mønstre og teksturerte materiale med dekorative sømmer (for eksempel i form av små perler) vil også være uerstattelig.

  • Tilbake til 2000-tallet

Full vilkårlig – så kort du kan beskrive kvinners mini skjørt i engros i utgivelse fra Y2K-æra. De mest særegne skillene er imidlertid et kutt desidert kortere enn de andre, lav tilstand og smykker ornamenter, som er avgrenset av basar kitsch øyeblikk. Jo mer, jo bedre.

Spring styling, eller mini skjørt i engros i fasjonable

For arbeid, uformell og en løs ferie til byen – hvordan å style mini skjørt i engros fra FactoryPrice.eu ved forskjellige anledninger? Utforsk våre påviste måter å passe inn i årets trender.

  • Kontraster på fjellet

En beskjeden topp og redrawn skjørt – den mest dogged duoen i denne sesongen. Ingen tvil, vil dette settet være flott for en mini med strukturert materiale (f.eks trimmet med en ruffle krans), en kort topp grunnleggende og – hvis det kommer til å være en løs styling for byen – skinn katana, som vil kjøle bryte hele greia med en sterk touch. Statister? Nødvendigvis en XXL-pose som passer til alt du trenger. Rett og stilig.

  • Klassikere i en ny utgave

Strøm dressing, hvem vil skrive opp ikke bare for å jobbe? Sett med en jakke og et boksskjørt – nødvendigvis dekket med en rutete utskrift og festet med perlemor smykker knapper. For dette vil beskjedne øredobber satt inn i ørene, håndboksen og loafers være tilstrekkelig (vi elsker de som er i tillegg dekorert med en gullkjede). Klasse!

  • Sports tilbakeslag

Og hva på en daglig basis? Vi tilbyr et øyeblikkelig grunnleggende utseende som du vil gjenskape med en matchende genser og en ribbet topp/T-skjorte. Farge? Noen, ville han være iøynefallende og passer inn i vårlandskapet. For dette vil flip-flops på et tykt innlegg, geometriske briller og en liten skulderveske være tilstrekkelig. Vi elsker denne forbindelsen!

Se også: Engros sweatskirts — må ha kvinners garderobe om våren!

Sjekk også ut: Mini skjørt grunnleggende – engros online

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 år ago

Kvinners shorts i engros for sommeren – hva skal du velge?

Kvinners shorts i engros for sommeren 2022? De mest fasjonable av dem vil bli preget…

2 år ago

Denim samling i engros – nye modeller i engros

Det var fasjonabelt i høst/vintersesongen og returnerer nå våren i en ny avdrag. Det er…

2 år ago

Samling for sommeren 2022 i engros – lær trendene i den nye sesongen!

Det blir varmere ved retten, så det er ikke bare en ideell mulighet til å…

2 år ago

Kvinners blazere engros fra FactoryPrice.eu – du må ha dem!

Spring utenfor vinduet fullt ut, derfor er det tid for en liten oppdatering av salgstilbudet.…

2 år ago

Grunnleggende pluss-størrelse samling i klær grossist – lære trender i løpet av våren!

Grunnleggende pluss størrelse samling i online klær engros allerede er det! Hva med henne? Ikke…

2 år ago