Aktualności

Samling for sommeren 2022 i engros – lær trendene i den nye sesongen!

Det blir varmere ved retten, så det er ikke bare en ideell mulighet til å hamstre på våren, men også en sommer som kommer nær oss. Hva vil du ha over den varmeste sesongen av året? Fremfor alt, luftige kjoler, topper med beskåret mote og løs bermuda som igjen kommer tilbake til nådegaver. Ikke meningsløst vil også være passe korte sett, samt ribbet sett i uformell stil. Se hva vår vil tilby samling for sommeren 2022 i engros og gjør deg klar for den nye sesongen med oss!

Kort oppsummering av sommertrender – sjekk!

Hva venter oss årets sommer? Først av alt, en reprise av den udødelige klassikeren, blandet med modernitet. Som vårtilbudet, samling for sommeren 2022 i engros FactoryPrice.eu er full av energiske nyanser, strukturelle stoffer, samt dekorasjoner, som sikkert vil bli et av kjennetegnene til sesongen. Imidlertid vil det også være dempet eventyr, som vil stå på nivå med mønstrede sett fra 1970- og 80-tallet, samt originale, litt kitschy tilbehør som vil korrespondere med mote inspirert av 2000-tallet. I tillegg til denim shorts, vil strikkede topper med beskåret kutt eller kjoler i sterke nyanser (både glatte i striasjoner og de med tropiske utskrifter) også være et godt valg. Vi glemmer heller ikke mikro tennis skjørt skjørt, korsetter, slitt i stedet for kortærmet skjorter og lin skjorter, som vil være et fantastisk alternativ til elegante schmowers. Det vil heller ikke klare seg uten mer elegante proposisjoner — dressvester, garsonsett og palazzobukser med kantpressede ben.

Største klestreff for den nye sesongen – samling for sommeren 2022 på FactoryPrice.eu grossist

Samling til sommeren 2022 i Online Engros Det er ikke bare typiske strandklær. Det er også:

  • Suit kits

Spesielt de av tynt, luftig materiale som vil avkjøles som en umiddelbar passform for arbeid. Vi anbefaler både 50-tallsinspirerte velkuttede sett og mega løse duetter med Bermuda. Stripete, pledd eller i sterke nyanser – denne sesongen vil være alt!

  • Tuba kjoler

En klassiker som vil regjere igjen på våre sommer blockbuster lister. Samling av klær til sommeren 2022 i engros Det vil ikke gjøre spesielt uten de i stadig lansed striasjoner, med fasjonable utskjæringer og i intense farger som vil live opp noen styling. Og kuttet? Det vil heller ikke være noen restriksjoner her – de vil forsvare seg i utgivelsen av mini, midi, samt maxi.

  • Topper og beskjæres skjorter

Zupełnie gładkie, w casualowych kolorach i z delikatnie strukturalnej tkaniny. Tak wyglądają najmodniejsze topy sezonu. Obok nich stoją oczywiście te w intensywnych odcieniach, które będą przełamywały nudę codziennego casualu. Z powodzeniem zastąpią koszule w zestawieniach z garniturowymi kompletami, jak i luźne outfity ze spodenkami o wysokim stanie.

Kolekcja na lato 2022 w hurtowni Factoryprice.eu już nadchodzi! Jakie ubrania i dodatki się w niej znajdą? Zobacz!
  • I trådkorset: manuell håndarbeid

Trenden for strikkede klær i et boho klima er tilbake! Samling for sommeren 2022 i online engros også det vil nevne det, og starter med korte topper og topper, bundet under bysten. De vil fungere fantastisk for luftig strand og uformell styling, som et supplement til den grunnleggende casual.

  • Hofter toppen

Og til slutt noe som nylig har samlet en økende avling av popularitet, det vil si skjørt og bukser med senket midje. De er perfekte i sett med korte topper og bluser, og bringer tankene y2k era styling. Hvilke modeller er verdt å legge til tilbudet ditt? Bukser: militser, flare jeans og bjeller, skjørt: flared med ruffles, tette rør og med en enkel design.

Innsamling av statister til sommeren 2022 i engros

Og hva med fasjonable statister? Vår samling for sommeren 2022 i klær engros vil også være rik på dem. I hva? Vi spør:

  • Sko

Som hvert år vil samlingen av fasjonable sko utvilsomt slå flip-flops på et flettet lærbelte og klassiske flip-flops. Dessuten vil flip-flops på et tykt innlegg, lærpumper og en helikopter på en ratansål fortsette å fungere godt. Det vil også være elegante forslag – toppen vil være loafers med dekorative kjede og suede loafers.

  • Vesker

For en stund vil vi glemme giga shoppere, og i stedet for dem, vil vi prøve å passe inn i mini-poser. Å hånd, skulder eller henge gjennom nakken i form av en pose. Kurvkurver og ratanhalvinger, som vil være perfekte for strender, vil også fungere bra. Farge? Enhver, men best ville skille seg ut fra avstand og bringe tankene paradis helligdager.

  • Annet

Hva med annet tilbehør? En blanding av vintage og modernitet er guiding slagord når du velger dem. Så i tillegg til geometriske retro briller, brusende øredobber og halskjeder besatt med edelstener, vil vi like ofte nå for satengmønstrede skjerf, plastskilt i standout nyanser og sprinted baseball caps. Prøv dem alle!


Les mer:
Sommer 2022 samling i engros — nyhetsmelding fra FactoryPrice.eu

Emne for deg: Sommer T-skjorter i engros – sjekk ut de mest fasjonable stiler

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 år ago

Kvinners shorts i engros for sommeren – hva skal du velge?

Kvinners shorts i engros for sommeren 2022? De mest fasjonable av dem vil bli preget…

2 år ago

Denim samling i engros – nye modeller i engros

Det var fasjonabelt i høst/vintersesongen og returnerer nå våren i en ny avdrag. Det er…

2 år ago

Mini skjørt engros for vår og sommer – bredeste online engros tilbud

Viser av vårsamlinger er allerede bak oss - det er på tide å supplere tilbudet…

2 år ago

Kvinners blazere engros fra FactoryPrice.eu – du må ha dem!

Spring utenfor vinduet fullt ut, derfor er det tid for en liten oppdatering av salgstilbudet.…

2 år ago

Grunnleggende pluss-størrelse samling i klær grossist – lære trender i løpet av våren!

Grunnleggende pluss størrelse samling i online klær engros allerede er det! Hva med henne? Ikke…

2 år ago