Aktualności

Kvinners blazere engros fra FactoryPrice.eu – du må ha dem!

Spring utenfor vinduet fullt ut, derfor er det tid for en liten oppdatering av salgstilbudet. Hva er det verdt å utstyre butikken din med? I tillegg til luftige kjoler og bluser i floral, ingen tvil om noen av de større må ha vilje blazers kvinner engros. Minimalistisk, i stil inspirert av en menns garderobe, eller kanskje med en sporty mote, perfekt for å utfylle styling i ånden av streetwear? Sjekk hvilke du må ha!

Spring Trends 2022 – Oversikten

Trender for årets vår er ingen hemmelighet. Det er imidlertid verdt å huske de viktigste, som nødvendigvis må leveres på kort sikt. Så hva må du ha? Klær, som passer inn i estetikken til gammel mote – spesielt klassikerne på 50-tallet eller den galne «ejtis». Det vil også være en god dose kitsch rett fra Y2K-tiden, som vil oversvømme oss med lyse farger, maxi utsmykning og unike utskrifter, som står ut fra mengden. Så prisen vil være ikke bare ultra farget kjoler, denim klær eller redrawn marinen kvinners engros på nett. De vil også få selskap av draktsett, komfortable oversize sweatshirts og mikrotopper som erobrer dagens moteshow. Også, ikke glem om tilbehør – denne sesongen vil den absolutte treffet være håndvesker-bugs, geometriske briller og tykke smykker i alle regnbuens farger.

Kvinners jakker engros – modeller som er verdt å ha i butikken din

Klipp, med brede skuldre, eller kanskje i en versjon av den klassiske minimal? Se hva kvinners blazere online engros de vil være å lage en furore denne sesongen:

  • I fet farge

Kvinners jakker engros på våren i dempede farger er allerede passert. I år, i tillegg til dem, vil vi også nå for de i sterke, saftige nyanser. Hva? Forfriskende oransje, drømmende blues, samt gresskledde greener, som perfekt stemmer for vårens tid. Også, ikke glem om subtile pasteller – de vil erstatte mer enn en monokrom fra den klassiske paletten.

  • Micro modeller

Krótki krój odsłaniający brzuch i długie rękawy – to właśnie jeden z najbardziej pożądanych modeli marynarek w tym sezonie. Będą tworzyć świetne połączenie z eleganckimi spodniami z wysokim stanem czy równie krótkimi garniturowymi spódniczkami do kompletu. My polecamy zwłaszcza te z dodatkowo napompowanymi ramionami i sznureczkiem typu spaghetti, wiązanym wokół talii – doskonale podkreślą sylwetkę.

Modne marynarki damskie hurt na wiosnę znajdziesz na Factoryprice.eu. Sprawdź naszą ofertę!
  • Overdimensjonert

Mote elsker kontraster, så ved siden av de knapt magen dekker modeller, vil du også finne redrawn, mega løse modeller som vil lykkes med å erstatte kappen. Ultra lange ermer, et voluminøst kutt der du kan skjule og fylt med puter med skuldre – bak dette bør du se deg rundt i butikkhyllene.

  • Minimalistisk

Minimalistene vil bli henrykt — en av de må ha for den nye sesongen er også fasjonable kvinners blazere helt blottet for fangst. XXL-utgaven passer godt til silhuetten — viktig for å være så nøysom mulig i form og holdt i nyanser av udødelige klassikere.

Hvordan style kvinners blazere engros våren 2022? Våre forslag

Hver dag, for arbeid eller for en løs tur til byen – hvordan å kutte våren kvinners blazers engros i alle disse utgivelsene? Utforsk våre måter:

  • (Ikke) i henhold til kleskode

Klassikere trenger ikke å være kjedelige i det hele tatt. Dette er dokumentert av vårt første forslag, som kombinerer minimalisme av eleganse med nonchalance rett ut av Paris. Hvordan lager du det? For en enkel beige blazer, kast i skinn sigarillos, høyhælte pumper og et par katt solbriller. En beskjeden sølv øredobber, en quiltet clutchpose og klar er nok for nøyaktigheten.

  • Minimal utseende

Blazer i stedet for en kjole? Hvorfor ikke! Det er en strålende måte å nåde minimalistiske modeller uten fangster (og mer). For dem, sørg for å kaste sandaler med en tykk hæl, en liten veske og en glamorøs stropp (helst smykker). Alt i en sterk, forfriskende farge.

  • På sportsklær

En dress monolook for sport? Det vil skape et løs sett med en blazer og bukser, en glatt bass t-skjorte og joggesko som når ankelen. For denne mikroryggsekken eller en kompakt pose og briller i geometriske, kontrasterende rammer. Rett, umiddelbart og viktigst – mega komfortabelt.

Se mer: Kvinners drakter i engros – utvide tilbudet ditt om våren!

Ikke gå glipp av også: Kvinners blazer – hva du skal velge for uformell styling?

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 år ago

Kvinners shorts i engros for sommeren – hva skal du velge?

Kvinners shorts i engros for sommeren 2022? De mest fasjonable av dem vil bli preget…

2 år ago

Denim samling i engros – nye modeller i engros

Det var fasjonabelt i høst/vintersesongen og returnerer nå våren i en ny avdrag. Det er…

2 år ago

Mini skjørt engros for vår og sommer – bredeste online engros tilbud

Viser av vårsamlinger er allerede bak oss - det er på tide å supplere tilbudet…

2 år ago

Samling for sommeren 2022 i engros – lær trendene i den nye sesongen!

Det blir varmere ved retten, så det er ikke bare en ideell mulighet til å…

2 år ago

Grunnleggende pluss-størrelse samling i klær grossist – lære trender i løpet av våren!

Grunnleggende pluss størrelse samling i online klær engros allerede er det! Hva med henne? Ikke…

2 år ago