Aktualności

Grunnleggende pluss-størrelse samling i klær grossist – lære trender i løpet av våren!

Grunnleggende pluss størrelse samling i online klær engros allerede er det! Hva med henne? Ikke bare topper, kjoler og joggebukse sett i forfriskende nyanser. Til tilbudet ditt, bør du nødvendigvis legge til dressduetter, retro jeans og strøk i en klassisk utgave. Hvordan skal vi bruke dem denne sesongen, og hvorfor skal vi ha dem på hånden? Du finner svarene nedenfor!

Pluss størrelse mote for våren 2022

Klærtrendene i XXLs utgivelse for årets vår er preget av uhindret frihet. Blant bestselgere opptar ærverdige steder fremfor alt grunnleggende pluss størrelse samling i klær engros på nett. Strukket oversize erstattes av skreddersydde moter og feminine kutt, og de tonede nyanser av forfriskende fuchsia, drømmende blå og flaskegrønn som vil blande seg fantastisk inn i vårlandskapet. I denne utgaven vil spesielt dresssett, ribbet bluser, som vil bli brukt i erstatning for krageskjorter, samt ultra tette tuba kjoler komme ut. De vil være rett bak joggebukse sett og trendy vintage jeans, samt grunnleggende T-skjorter med V-hals cutout. Vi glemmer heller ikke de største treffene våren 2022 – topper, elegante sett med garson og skjørt, og blazere med utvidet kutt. De vil forsvare seg ikke bare i en elegant minimal – de vil se like bra ut i streetwear sett, feminine parisiske utgaver og retro styling.

Samling av grunnleggende pluss størrelse i klær engros FactoryPrice.eu – liste over de mest fasjonable klærne

Hva foreslår vår nye grunnleggende pluss størrelse samling i klær engros for våren 2022? Liste over må ha nedenfor:

  • Topper og T-skjorter

T-skjorter med rett kutt er ikke det eneste som vil være en reell må ha denne sesongen. Denne gangen er det også verdt å nå for ribbet beskjære topper, semi-gjennomsiktige langermet T-skjorter og interessant design, samt oversize skjorter som vil være den perfekte løsningen for forretningsstyling. Et fantastisk valg vil også være bluser med elastiske ruffles rundt midjen og de med buffy ermer – visuelt slanking silhuetten og legge elegant til selv de mest kjedelige sammenstilingene.

  • bukser

A jakie fasony spodni na wiosnę 2022 ma do dyspozycji nasza kolekcja? Tradycyjnie pojawią się w niej modele o prostych i lekko rozszerzanych nogawkach oraz klasyczne cygaretki. Poza tym absolutnym hitem będą także czerpiące z trendów na vintage dzwony, boot cut i dzianinowe spodnie o ultra luźnym kroju. Z denimu, skóry lub kolorowego sztruksu – Ty wybierasz.

Szukasz sprawdzonych rozwiązań na wiosnę? Nasza kolekcja basic plus size już jest dostępna w hurtowni odzieży Factoryprice.eu – sprawdź!
  • Kjoler

Siden pluss-size mote våren 2022 står under merket av femininitet, kunne vår kombinasjon ikke gå glipp av forslagene til kjoler også. Den ubestridelige hit her er ikke bare blusset, cocktailkreasjoner og strikkede strikkede rør. I de kommende månedene vil furore også bli gjort av stramme babydukkemodeller, sportslige collared trapezoidas og silke kjoler med sensuelle utskjæringer.

  • Jakker og frakker

Spring samling grunnleggende pluss størrelse i klær engros kunne ikke gjøre uten fasjonable overgangshroundings. Tale her er ikke bare badekåpe, mega komfortable strøk, bundet med et belte. Det er også verdt å lage en kort reprise fra 80-tallet og til rekkevidde for å kaste skinn, lange katanas og skjortejakker, som vil fungere spesielt i de tidlige dagene av våren.

XXL dressup at kundene dine vil elske – grunnleggende pluss størrelse samling i klær engros

Grunnleggende pluss størrelse samling i klær engros FactoryPrice.eu er en flott base, som du enkelt kan lage mange interessante sammenstillinger. Hva? Vi spør:

  • Til kontoret

Ingenting vil trene denne sesongen i korpo styling som løse kjoler (om mote av en shmister eller et klassisk rør). La dem nødvendigvis være i en nyanse av flaskegrønn eller forfriskende indigo, som vil bli perfekt kombinert med et gullsett med smykker. For dette vil en beskjeden blazer med en utvidet bunn, korthælte sandaler og en pen håndboks være tilstrekkelig.

  • For en tur rundt i byen

Ingenting som et løs antrekk i en vårutgivelse. Spesielt siden denne sesongen vil han kombinere nonchalance med sportslige bekvemmelighet, så karakteristisk for atleisure stil. Så hvordan å kombinere i et sett i denne utgaven av klær som tilbyr grunnleggende pluss størrelse samling i engros kvinneklær? Vi tilbyr å kutte dem slik: straight leg jeans, oversize t-skjorte og skinn pops. For denne baseball cap, trench coat og klar!

  • Romantisk middag

Og hva for mer romantiske anledninger? Uten tvil, kjolen – dette oversize, eske, så vel som med en enkel, bygget opp kutt. Fantastisk, hvis han i tillegg vil være i selskap med lansed lidenskapelig siden forrige sesongs striasjoner. Vi tilbyr den i et sett med en søt beskåret genser, en klassisk garson, og for å bryte smak, også skinn ramonesque i kontrastfarge.

Se også: Ny pluss størrelse samling i engros – topp XXL Trender

Les også: Basic Collection — sjekk hva hver kvinne skal ha

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 år ago

Kvinners shorts i engros for sommeren – hva skal du velge?

Kvinners shorts i engros for sommeren 2022? De mest fasjonable av dem vil bli preget…

2 år ago

Denim samling i engros – nye modeller i engros

Det var fasjonabelt i høst/vintersesongen og returnerer nå våren i en ny avdrag. Det er…

2 år ago

Mini skjørt engros for vår og sommer – bredeste online engros tilbud

Viser av vårsamlinger er allerede bak oss - det er på tide å supplere tilbudet…

2 år ago

Samling for sommeren 2022 i engros – lær trendene i den nye sesongen!

Det blir varmere ved retten, så det er ikke bare en ideell mulighet til å…

2 år ago

Kvinners blazere engros fra FactoryPrice.eu – du må ha dem!

Spring utenfor vinduet fullt ut, derfor er det tid for en liten oppdatering av salgstilbudet.…

2 år ago