Aktualności

Fabric kvinners bukser engros i de mest fasjonable farger – sjekk!

I år er designere kompatible – hvis du allerede kjøper klær om våren, så vær sikker på å la det Material Kvinners bukser engros. Ikke bare modeller med et utvidet ben kommer tilbake til nådegaver, men også klassiske sigarillos med forhøyet midje og redrawn culots som vi skal ha med korte topper og blazere. Hva bør inkluderes i våren 2022-samlingen din? Vi spør!

Farger som vil bringe våren garderobe til liv – vår sjekkliste

Fargerike Materiale Kvinners Bukser Engros dette er det – spesielt hvis de vil bli badet i de mest fasjonable nyanser av denne sesongen. Hva? Se sammenstillingen rett fra Pantone:

  • Dahlia

Annonsert av Pantone som vinneren av dette året blant fasjonable nyanser, vil han gjøre en furore ikke bare på klassiske sigariletter og dress bjeller – for å fullføre med dem finner du identiske blazere, topper og korte vester. Det er spesielt ønskelig i en versjon med en blå erobrer – det vil være flott å kombinere i en duett med elektrifiserende indigo.

  • Dyp bronse

Selv om moteriktige farger i våren oscillerer mest rundt nyanser reservert for typisk solfylte, varme måneder, vil det også være et snev av klassikere blant dem. Her snakker om nyanser av brunt, som i de kommende månedene vil utfylle elegante sammenstillinger. Kakao, melkesjokolade eller kanskje karamell? Det er verdt å prøve dem alle.

  • Brent smør

Glem de klassiske hvite, ecru og krem nyanser – fra nå av er det buttery. Det vil vises spesielt på klær og tilbehør i den skandinaviske utgaven, samt draktsett. Kvinners materielle bukser Engros på nett i denne skyggen vil være utmerket for solfylte turer rundt i byen – nødvendigvis ledsaget av lyse, gjennomsiktige bluser.

  • Grønne

Til prisen ikke fra i dag, men det er nå å samle den største avlingen av popularitet. Når det gjelder de nyeste trendene, er det også pistasj, lime, samt en flaskegrønn, som vil rangere rett ved siden av de dyrebare smaragder for våren/sommeren 2022 sesongen.

  • (Sett inn) Rosa

Og til slutt stjernen i denne sesongen, eller roser. Ikke bare en romantisk rosa, som bringer tankene tyggegummi, men også i en ultra undertøy skygge. Mirakuløst vil falle ut i kombinasjon med sateng, trender ornamenter laget av strass og organza med strukturell dekorasjon. Bukser av denne fargen vil perfekt bryte kjedsomheten til det uformelle – spesielt i girly, subtile sett (og ikke bare).

Stoff kvinners bukser engros – rangering av de mest fasjonable stiler

Matchet eller med redrawn ben? Høy tilstand eller hofte? Oppdag hvilke materielle bukser kvinner engros online vil trene denne sesongen!

  • Sigarilloer

Ideell mote, som vil se bra ut, uavhengig av type figur. Nå for de i klassisk pledd og elegant pepitka. De kommer imidlertid spesielt godt overens med en tonet fargepalett — grå, beige og sjokoladebrune. En rask måte å se elegant ut.

  • Chinosa

Prosty krój, skośne kieszenie i nogawka o długości 7/8. Chinosy to kolejny hit na wiosnę, którego nie może zabraknąć zwłaszcza w casualowych zestawach na miasto i do pracy. Fantastycznie wypadną zwłaszcza w ożywczych kolorach – różu, zieleni, soczystej pomarańczy czy marzycielskiego błękitu.

Materiałowe spodnie damskie hurt to jeden z tegorocznych hitów na wiosnę. Znajdziesz je na Factoryprice.eu – sprawdź!
  • Utvidet ben

Dårlige nyheter for tube supportere – denne sesongen, vi ytterligere betale hyllest til bjeller, kulots og palazzo bukser. De vil forsvare seg spesielt i styling i ånden av makt dressing og elegante minimalistiske monolooks. Denne sesongen vil vi nå ikke bare for de i klassiske farger – de vil også skrive av i en versjon doused med melk pasteller, forfriskende neonlys, etc.

  • Paperbag

Komfortabel, praktisk og i tillegg en flott modellering silhuett. Modeller som ligner rundt midjen knust papirpose igjen vi vil bære hovedsakelig i utgivelsen av udødelige beiges og jordfarger. Den høye tilstanden vil utvilsomt kombinere med en beskåret mote – både når det gjelder trendy T-skjorter, gensere, gensere, gensere og yttertøy.

Stoff kvinners bukser engros i en fasjonabel utgave – en gjennomgang av våren styling

Fasjonable Material Kvinner Bukser Engros i en stilig utgave? Prøv våre måter å style dem og inspirere kundene dine!

  • Fargerik kraft dressing

Hvordan lage et sett for arbeid som vil hengi våren aura? Sigarillos i en sterk nyanse av flaskegrønn, en løs blazer med et sporty kutt og en kort båndtopp, noe som vil gjøre en ideell base under bunnen. For dette, nødvendigvis hælte sandaler og veske i en forfriskende farge (f.eks sint fuchsia). Vi elsker denne forbindelsen!

  • Minimal i ren form

Hva med klassikerne i sjangeren, eller totalt utseende i svart-hvitt? Vi dekket det slik: løs T-skjorte, høy innsnevrede chinos og loafers på en hevet såle (alt i beige eller sjokoladebrun). Til dette legger du bare klassiske smykker og trenchcoat, som vil legge til et snev av eleganse til det hele. Enkel, rask og ultra praktisk.

  • (Ikke) kjedelig grunnleggende

Kvinners stoffbukser på våren også stor vil falle ut i enkel styling i ånden av grunnleggende. Som for det? Bomull glatt t-skjorte, komfortable joggesko, skinn ramonesque og klar. Statister? Sachet/nyre og briller i geometriske rammer. Kul, umiddelbar passform for byen eller en løs ettermiddag med en venn.

Se også: Stoffbukser engros – oppdag de perfekte moter for varmere dager

Du kan ikke gå glipp av: Bukser laget av materiale om våren – sjekk ut dine favoritt influencerek stiler!

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 år ago

Kvinners shorts i engros for sommeren – hva skal du velge?

Kvinners shorts i engros for sommeren 2022? De mest fasjonable av dem vil bli preget…

2 år ago

Denim samling i engros – nye modeller i engros

Det var fasjonabelt i høst/vintersesongen og returnerer nå våren i en ny avdrag. Det er…

2 år ago

Mini skjørt engros for vår og sommer – bredeste online engros tilbud

Viser av vårsamlinger er allerede bak oss - det er på tide å supplere tilbudet…

2 år ago

Samling for sommeren 2022 i engros – lær trendene i den nye sesongen!

Det blir varmere ved retten, så det er ikke bare en ideell mulighet til å…

2 år ago

Kvinners blazere engros fra FactoryPrice.eu – du må ha dem!

Spring utenfor vinduet fullt ut, derfor er det tid for en liten oppdatering av salgstilbudet.…

2 år ago