Aktualności

Topper på stropper i engros – hvilken å velge?

Om topper på våren har vi allerede skrevet mye – det gjør ikke vondt å huske, men hvilke som er verdt å legge til samlingen din. Prisen vil bli spesielt ribbet Topper på stropper i engros, med sterke utskjæringer og utskrifter, henspiller på trender fra Y2K-tiden. Hvilken finner du i vår FactoryPrice.eu engros-butikk? Se de siste forslagene!

Mote for våren 2022 – en kort oppsummering av de viktigste trendene

Wiosna 2022 to powrót do modowych zabaw – formą i kolorem. Pełna jest zatem retro fasonów i zdobień, a także wzorów rodem z lat 60./70, które będą ożywiały każde zestawienie niezależnie od okazji. Dużo w niej oryginalnych materiałów, marszczeń i wiązań, a dla odważnych równiez zmysłowych wycięć – na plecach, brzuchu i dekolcie. Obok maksymalistycznych rozwiązań dalej będą stały także te, które idealnie wpiszą się we wciąż modny duński minimalizm. Stąd ostre linie ramion, męskie kroje i fanatycznie lansowane prążki. Kolory i zdobienia? Koniecznie te rzucające się w oczy, a zatem soczysta pomarańcza, trawiasta zieleń i marzycielski błękit, którym będą towarzyszyć florystyczne printy, geometryczne kompozycje i abstrakcyjne maziaje w stylu lat 2000.

Szykujesz się na nowy sezon w modzie? Dodaj do swojej oferty gładkie topy na ramiączkach w hurcie – znajdziesz je w hurtowni Factoryprice.eu. Sprawdź!

Topper på stropper i engros – hva skal du velge?

Den mest fasjonable topper på stroppene i engros på våren det er ikke bare berømte monokrome eventyr. Hvilken av dem er verdt å se seg rundt i den nye sesongen?

  • Klassisk grunnleggende

Det er ikke noe mer universelt og tidløst forslag enn helt glatte topper, som vellykket vil style i et sett med en dress, sportssett eller jentete skjørt med ruffles. I år vil de også bli sammen med modeller i bånd i alle regnbuens farger – velg din favoritt!

  • Cottagecore 2.0

Topper på stropper engros fra FactoryPrice.eu det er ikke bare bomull, enkle forslag. Dette er også modeller som minner om håndstrikkede gensere eller duker, som vi bringer tilbake til levende etter et år med å sette dem til bunnen av garderoben. Vi elsker de med tredimensjonale, garnpynt og broderier, som minner om folkebroderier.

  • Fet kutt

Mens frem til nå har designkuttene på toppene trukket innvendinger fra mote redaktører, kan vi ikke forestille oss uten dem fasjonable vårstyling. De fungerer bra både daglig og fra ferien – spesielt i en duett med bukser med høyt midje og et ultra bredt ben. Det perfekte valget for sommeren også!

  • Micro skriftsnitt

Foruten mikroskjørt og kjoler, i vårtrender for 2022 vil det heller ikke være mangel på plass til mikro Topper på stropper i engros Internett. Den mest fasjonable vil ligne undertøy i stedet for en daglig garderobe, embolden med sterke utskjæringer på ryggen og en spaghettibinding som gjør det mulig å understreke midjen.

Enkel og øyeblikkelig styling – med hva skal du ha på topper på stropper i engros?

Hvordan barbere Topper på stropper i engros fra ny kolleksjon i en frisk, vårversjon? Grunnleggende, i en sporty stil, eller kanskje for bønn av klassisk eleganse? Sjekk ut vår velprøvde styling!

  • Atleisur på våren

En kombinasjon av sporty slakk og nonchalance smart casual stil? Dette er en av fjorårets trender, som som en boomerang er tilbake på moten for våren 2022, hvordan gjenskaper du noen av Celines mest berømte sett? Alt du trenger er en elegant trench coat, en matchende bånd topp, sigarillos og en baseball cap. Vi legger pinner fra øko-lær til dette – nødvendigvis i en kontrastfarge.

  • Klassikere i en ny utgave

Foreløpig stroppeløse topper i online engros mer enn en gang vellykket erstatte elegante skjorter med krage. Spesielt når det gjelder å passe styling med ultra luftige bjeller med en forhøyet midje. Statister? Lær sokk sko på en tynn pin, clutch bag for hånd og klassisk smykker sett.

  • Monolook grunnleggende

Et udødelig forslag som aldri vil gå ut av stilen? Totalt ser grunnleggende ut. For å kompilere er det ultra enkelt – en svart glatt topp, jeans med mørk farge og en blazer med en utvidet bunn, noe som vil lette silhuetten litt og skape plass til eksperimenter med dekorative striper. For dette brillene i geometriske rammer og klar. Cool uformelt alternativ (og ikke bare).

Les videre: Kvinners topper fra grossister – se hvilke modeller som er verdt å legge til samlingen!

Emne for deg: Kvinners kort topp på stropper Basic Feel Good — Model Oversikt

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 år ago

Kvinners shorts i engros for sommeren – hva skal du velge?

Kvinners shorts i engros for sommeren 2022? De mest fasjonable av dem vil bli preget…

2 år ago

Denim samling i engros – nye modeller i engros

Det var fasjonabelt i høst/vintersesongen og returnerer nå våren i en ny avdrag. Det er…

2 år ago

Mini skjørt engros for vår og sommer – bredeste online engros tilbud

Viser av vårsamlinger er allerede bak oss - det er på tide å supplere tilbudet…

2 år ago

Samling for sommeren 2022 i engros – lær trendene i den nye sesongen!

Det blir varmere ved retten, så det er ikke bare en ideell mulighet til å…

2 år ago

Kvinners blazere engros fra FactoryPrice.eu – du må ha dem!

Spring utenfor vinduet fullt ut, derfor er det tid for en liten oppdatering av salgstilbudet.…

2 år ago